Boomkwekerij

De boomkwekerij beslaat in Nederland ongeveer 17.000 hectare. Het is een stabiele sector die bestaat uit een 6-tal deelsectoren. Dit zijn: sierteelt, laanbomen, bos- en haagplantsoen, rozen, vaste planten en containerteelt.

Fruit-hero
Boomkwekerij-Rozen
CropSolutions-footer

Onderzoek en innovaties

In samenwerking met Cultus Crop Research kan CropSolutions onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en biostimulanten in de diverse sectoren.

Partners

De boomkwekerij centraliseert zich in vijf belangrijke teeltcentra; in Zundert, Opheusden, Lottum, Boskoop en Haaren. Vitelia Agrocultuur en CLTV Zundert zijn de partners die kunnen adviseren in de boomkwekerijteelten.

Etiketten

CropSolutions biedt een complete lijn van Solufert oplosmeststoffen, Foliplus bladmeststoffen, CropActiv plantversterkers, CropActiv bodemverbeteraars en CropGuard gewasbescherming. Ieder product heeft een eigen etiket, waarop de productsamenstelling, de toepassing en de veiligheidsaanbevelingen zijn terug te vinden. Alle CropSolutions etiketten zijn in onderstaand overzicht te downloaden. Beoordeel alle omstandigheden en pas daarna het juiste product toe.

Boomkwekerij-hero