Akkerbouw

De CropSolutions partners zijn landelijk vertegenwoordigd op alle grondsoorten in Nederland en België. In alle akkerbouwgewassen wordt geadviseerd en worden specifieke producten ingezet en ontwikkeld.

Fruit-hero
Boomkwekerij-Rozen
CropSolutions-footer

Onderzoek en innovaties

Jaarlijks worden proeven uitgevoerd op verschillende proeflocaties verspreid over het werkgebied, waaronder PPO Vredepeel, PPO Westmaas, Proefboerderij Rusthoeve en PPO Marwijksoord. In samenwerking met Wagingen Universiteit wordt onderzocht hoe we met minder input van gewasbeschermingsmiddelen en bemesting tot een minder belastende teelt kunnen komen voor mens en milieu.

Contact

Vragen? Neem contact op met Marco v Soesbergen.

Marco v Soesbergen
Kennismanager akkerbouw

marco.van.soesbergen@cropsolutions.eu

Etiketten

CropSolutions biedt een complete lijn van Solufert oplosmeststoffen, Foliplus bladmeststoffen, CropActiv plantversterkers, CropActiv bodemverbeteraars en CropGuard gewasbescherming. Ieder product heeft een eigen etiket, waarop de productsamenstelling, de toepassing en de veiligheidsaanbevelingen zijn terug te vinden. Alle CropSolutions etiketten zijn in onderstaand overzicht te downloaden. Beoordeel alle omstandigheden en pas daarna het juiste product toe.

Boomkwekerij-hero